Tag på yogarejse og få ladt batterierne fuldstændigt op - sådan gør du

Har du brug for en afslappende og tiltrængt getaway, hvor du kan blive helt afkoblet fra hverdagen og bare kan fokusere på dig selv? 

En fantastisk måde at opfylde dette behov er ved, at tage på en skøn yogarejse i de varmere lande. Kom væk fra den danske kulde og dagligdagens stress og jag, og tag ud og find dig selv og kom i kontakt med dit sind og din krop. 

Om end du i forvejen dyrker yoga, eller om du bare er fascineret og interesseret i at prøve det, så er yoga en god måde at komme ned i gear på. Yoga kræver ikke nødvendigvis erfaring. Det er en sport for alle, og der er helt sikkert en grund til, at det er blevet så populært de seneste par år. Læs meget mere om dette, og hvordan du skal komme afsted på denne rejse, lige hér!

Yoga er meditativt og sundt for dit helbred

Måske ved du det allerede, men yoga er meget mere end blot en sport. Mange bruger yoga, ikke for at blive trænede og slanke, men for at slippe stress og få et sundere mentalt helbred. 

Du arbejder nemlig også i den grad med dit åndedræt når du dyrker yoga, hvilket skulle være afstressende. Derudover strækker du din krop på nye måder, som gør dig mere smidig og afslappet i kroppen. Man siger at yoga giver et større overskud, og det er en perfekt måde at starte dagen på, og eventuelt også slutte dagen af med. 

De forskellige slags yoga

Der findes utroligt mange typer af yoga - det er ikke blot én teknik! Nogle af de mest udbredte er blandt andet yin-yoga, hatha-yoga og astanga-yoga, men dette er blot en lille håndfuld af de mange forskellige slags. 

Hvorfor ikke kombinere yoga med en fantastisk feriedestination? 

Ja, yoga er skøn, og kan egentlig dyrkes både derhjemme og i fitnesscenteret. Det er dog blot et kvarters pause fra virkeligheden, inden man skal i gang med de daglige opgaver og pligter. 

For den ultimative getaway ville en rejse være helt oplagt. Der er intet som at sidde i sydens sol og ikke skulle bekymre sig om noget som helst. En oplagt destination ville være en drømmerejse til Cypern!

Derfor skal du vælge Cypern 

Cypern er en fantastisk ø i Middelhavet, som er en favorit blandt mange. Det kan helt sikkert have noget at gøre med, at vejret er varmt og solrigt, og at der er fantasiske strande og feriestemning. 

Det er en ø som kan tilbyde lidt af hvert. Der er både charmerende byer, hvor man kan opleve øens kultur og liv. Derudover er man omringet af det store hav, hvor der er rig mulighed for at snorkle, bade og sole sig. 

Hvis du har mulighed for at rejse i foråret eller i efteråret, er dette gode tidspunkter at tage til Cypern. Rejsen er højst sandsynligt billigere, og der er ikke den samme intenste varme, som der kan ske at være om sommeren. 

Cypern har en utroligt spændende historie, som er værd at læse op på inden man tager afsted! Du får altså den perfekte kombination af spændende historie og lækker charterferie. 

Gør noget godt for dig selv

Du kan tage på yogarejse alene, eller sammen med nogen du har kær. Det vigtigste er bare, at du tager denne tid til at få styrket dine kræfter, og bare nyde ferien.

Du skal langt fra være skræmt af, at du er nybegynder. Yoga er kendt for at være inkluderende, og et sted for der er plads til alle. Du kommer sikkert til at møde en masse ligesindede mennesker, som søger det samme som dig!.

Om end du dyrker yoga på hotellet eller finder et yogahold på øen, så er dette altså en perfekt måde at komme i zen. Køb din flybillet allerede dag, og så kan du se frem til en skøn tur. Det er værd at afsætte lidt penge til at få en oplevelse som denne. Du får meget mere overskud på den lange bane, og en ferie du aldrig glemmer. 

Menu
Top